top of page
Image by Massimo Sartirana

REVOICE MANUELL RÖSTTERAPI

Röstmassage / Revoice manuell röstterapi är en mycket specialiserad  behandlingsmetod. Den är utvecklad och praktiserad under 40 års tid av Sirkka-Liisa Perkiö, leg. naprapat, i samarbete med läkare, tandläkare, röstpedagoger och logopeder. Det utbildas upp till 4 terapeuter i Sverige per år. Björn Ek Wahlqvist är en av dom. 

REVOICE Röstmassage: Tjänster
revoice.jpg

REVOICE MANUELL RÖSTTERAPI

En behandling i Revoice Manuell Röstterapi hos mig bygger på en holistisk syn på hela kroppen. Som diplomerad massageterapeut utgår jag från en djupgående kunskap om musklerna och deras funktionalitet spänningar, och stelhet.

I fokus är förstås de direkt röstproducerande musklerna i halsen, nacken, käkarna, ansiktet och bröskorg/buk. Men även tungan och interna käkledsmuskler inkluderas oftast. Vid behov behandlar vi också andra stela och spända muskler oavsett var de sitter på kroppen. Alltid med den klassiska svenska massageterapin som grund och utgångspunkt. 


FÖR EN PRESTATION PÅ TOPPNIVÅ

Som idrottare på elitnivå är det en självklarhet med ett helt team som tar hand om och underhåller musklernas funktion och underlättar återhämtning inför nästa prestation. För dig som arbetar med rösten är det inte lika vanligt / självklart. Men det kanske borde vara?   

Revoice Manuell Röstterapi är specifikt och endast utvecklad för att ta hand om och vårda den uppsättning verktyg du behöver för en arbetsprestation på absolut toppnivå: din röst och andning. Precis som idrottsutövaren inför en avgörande final, men med skillnaden att du arbetar som exempelvis sångare, skådespelare, lärare, föredragshållare, politiker, musiker eller programledare.

Image by Clark Young
bottom of page