top of page

"EN BRA MASSAGE"

Mitt namn är Björn Ek Wahlqvist och jag är diplomerad massageterapeut från Axelsons Institute i Stockholm och erbjuder klassisk svensk massageterapi på välrenommerade Ullevikliniken mitt i centrala Göteborg. En djupgående behandling som kan utföras antingen på del/-ar av kroppen du har särskilda besvär med eller som en avslappnande helkroppsmassage.

Jag är också certifierad utförare av REVOICE Manuell Röstterapi, en mycket specifik och riktad behandlingsform som utvecklats under 40 års tid av Sirkka-Liisa Perkiö, leg. naprapat, i Stockholm och på Åland. 

Förutom avkoppling fungerar massage som förebyggande friskvård genom positiv verkan på bl.a. blodcirkulation, immunförsvar och smidighet/återhämtning i musklerna. Beroende på dina behov och önskemål kommer vi överens om bästa användning av den avsatta tiden.

Min mottagning ingår i Ulleviklinikens toppmoderna och fräscha lokaler nära Odinsgatan mitt i Göteborg. Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och följer de etiska regler som formulerats där. Det går också att boka hembehandlingar som utförs i bekvämligheten av ditt eget hem. Kontakta mig för aktuella tider!

massage-terapeut.jpg
Om mig: Om
bottom of page