top of page

RECENSIONER FRÅN BOKADIREKT.SE

Detta var något utöver det vanliga! En sån viktig och välbehövlig upplevelse för hela min kropp. Inte första gången jag fick behandling av Björn idag, och definitivt inte den sista. Idag blev det 70 minuter av intensiv och stundtals tuff behandling och efteråt kändes det som att min kropp släppt taget om allt möjligt i behandlingen och en slags lätthet infann sig. Magisk känsla!! TACK Björn - vi ses igen…

Eva-Lotta R. 

Kunnig och trevlig! Han visste precis vad han gjorde. Starka nypor o en proffsig massör. Kändes oerhört bra efteråt. Kommer definitivt boka en ny tid väldigt snart.

Yakup K.  

Bra läge, trevlig och avslappnad lokal. Mycket trevlig massör med lagom starka nypor som såg till att man fick en bra genomkörare och avslappnande stund. Kommer helt klart boka en tid snart igen.

Åsa W.

Björn var verkligen bra! Lyhörd, kunnig och väldigt professionell! Kom även med förslag på fortsatt behandling.

Katarina M.  

Kunnig och kompetent massör med ett seriöst men behagligt sätt. Rekommenderas både för avslappnings- och terapeutisk massage!

Stefan A.

Björn var lyhörd och utstrålade ett stort lugn under hela behandlingen. Jag har i princip aldrig fått massage innan men han gjorde mig snabbt bekväm i situationen, och själva massagen sen... Sååå skönt! Rekommenderas å det varmaste.

Sanne L.

Omdömen: Omdömen

SKRIV ETT EGET OMDÖME

Har du varit på behandling hos En bra massage i Göteborg? Återkoppla gärna på din upplevelse i formuläret nedan!

Får vi använda ditt omdöme i vår marknadsföring?

Tack för ditt meddelande!

Omdömen: Skriv ett omdöme
bottom of page